Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

19. 11. 2021. 17:24   >>  17:51 6

KNEŽEVIĆ NAJAVIO

DF u ponedjeljak šalje platformu za izlazak iz krize

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević rekao je da će taj savez u ponedjeljak poslati platformu za izlazak iz političke krize, koja podrazumijeva izbor nove vlade. Knežević je to rekao tokom skupštinske rasprave, apelujući na pokret URA da ne glasa sa opozicijom za izmjene zakona o unutrašnjim poslovima. 

"Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske rekonstrukcije Vlade. Naprotiv, kolega Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, tražeći isključivo da on bude premijer i da se razamtra model manjinske podrške Vladi. Što se tiče DF, u ponedjeljak ćete već dobiti našu platformu za izlazak iz krize. To će biti paket, izbor nove vlade i prevazilaženje društveno-političkih problema i krize u kojoj se nalazimo", rekao je Knežević

On je rekao da će to biti posljednja ponuda DF-a. 

"Ne prijetimo nikome, samo poručujemo da više nećemo dozvoliti ponižavanje građana koji su glasali za promjene 30.avgusta 2020.godine. Mi smo eksperti za politički egzorcizam, pa ćemo iz parlamentarne većine istjerati duh Darka Pajovića", kazao je Knežević.

Šef kluba "Crno na bijelo" Miloš Konatar rekao je da je Građanskom pokretu URA prioritet evropska budućnost Crne Gore. 

"Glasaćemo za svaki predlog koji doprinosi tom cilju. Glasaću za svaki predlog koji je u interesu građana Crne Gore, i države. Bez obzira da li dolazi od vas ili opozicije. Mi nijesmo roboti i glasačka mašinerija", naglasio je Konatar. 

On je rekao da DPS neće preuzeti policiju, jer je jasno da su građani 30.avgusta svoj sud jasno rekli. 

"Mi smo postigli dogovor, izabrali vladu 4.decembra prošle godine, a vi radite sve što možete od tada da tu vladu srušite. Za nas ne brinite, mi ostajemo principijelni i kazali smo jasno ovdje šta mislimo o tridesetogodišnjoj vlasti DPS-a i njima. Mi branimo interese građana a ne interese DF-a", kaže Konatar. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније