Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 12. 2013. 12:39 >> 13:08
1

ČESTITKE DANILOVGRAĐANIMA

Đukanović: Posvetiti se potrebama građana

Predsjednici Skupštine i Vlade Ranko Krivokapić i Milo Đukanović čestitali su 9. decembar, Dan opštine Danilovgrad, gradskim čelnicima i Danilovgrađanima.

"U prvoj godini rada Vlade, koja je protekla u naporima da se održi ekonomska i socijalna stabilnost, da se podstaknu investicije i naprave kvalitetni pomaci na putu evroatlanskih integracija, Opština Danilovgrad je svojim radom dala nesumnjiv doprinos našim zajedničnim stremljenjima", navodi se u čestitki predsjednika Vlade čelnicima Opštine Danilovgrad.

Đukanović kaže da je obaveza Vlade i opština da i u narednom periodu budu u potpunosti posvećeni radu na unapređenju dosadašnjih rezultata, ali i na pokretanju novih razvojnih projekata.

"Takva strateška opredjeljenja Vladine politike moraju biti u potpunosti prepoznata i na lokalnom nivou. Zato je obaveza svake lokalne samouprave da na najbolji način iskoristi potencijale kojima raspolaže, i da se s najvećom odgovornošću posveti potrebama građana i zajednice u cjelini. Svi mi koji smo od građana dobili povjerenje da obavljamo javnu funkciju, na lokalnom ili državnom nivou, imamo odgovornost i obavezu da život naših građana učinimo boljim, a zajednicu kojom rukovodimo naprednijom, uređenijom i bogatijom", poručio je Đukanović.

Premijer Milo Đukanović navodi da je opština Danilovgrad u proteklom periodu zaista učinila ozbiljan napor da unaprijedi kvalitet života i standard na prostoru lokalne zajednice, kao i da stvori što bolje uslove za realizaciju razvojnih projekata i otvaranje novih radnih mjesta.

"Mišljenja sam da i u narednom periodu treba istrajati na takvom opredjeljenju, posebno kada je riječ o projektima koji se tiču razvoja poljoprivrede i turizma. Na osnovu iskustva iz dosadašnje saradnje između Vlade i Opštine Danilovgrad, uvjeren sam da će se takvim razvojnim projektima, kao i unapređenju kvaliteta života u zajednici, pristupiti s najvećom posvećenošću i odgovornošću", stoji u čestitki predsjednika Vlade Mila Đukanovića upućenoj predsjedniku Opštine Danilovgrad Danilovgrad Branislavu Đuranoviću i predsjedniku Skupštine opštine Miodragu Đuroviću povodom Dana opštine.

Krivokapić je u čestitki naveo da vjeruje da Danilovgrad može i mora da bude mjera suživota svih građana.

"Vaš grad nosi ime po crnogorskom knjazu, koji je svojim Zakonikom udario pravne temelje, te neka ta činjenica bude vodilja mudrosti u razvoju Danilovgrada", naveo je Krivokapić.

On je rekao da je Danilovgrad poznat po posebnoj brizi i susretljivosti potrebama i zahtjevima malog i srednjeg biznisa.

"Uvjeren sam da će to biti specifičnost Danilovgrada na kojoj će se bazirati dalje unaprijeđenje kvaliteta života", navodi se u čestitki Krivokapića.

I Ministar unutrašnjih poslova  Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Danilovgrad, čestitku predsjedniku Opštine Branislavu Đuranoviću, predsjedniku Skupštine opštine Miodragu Đuroviću, odbornicima i građanima:

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније