Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 12. 2013. 15:42 >> 15:44
6

HUSOVIĆ O IZBORIMA

Vlast u gradovima gdje žive Bošnjaci

Bošnjačka stranka će, na lokalnim izborima, napraviti dobar rezultat i biti vlasti u svim gradovima gdje žive Bošnjaci, kazao je predsjednik stranke Rafet Husović na kongresu Foruma mladih BS.

Na drugom redovnom Kongresu,  Sead Šahman izabran je za predsjednika Foruma mladih Bošnjačke stranke.

Obraćajući se prisutnoj omladini Bošnjačke stranke lider stranke Husović im je poručio da budu inovativni, da investiraju u svoja znanja, da budu kritičari rada iskusnijih kolega, da opravdaju očekivanja i nade koje u njih polažu svi u stranci.

"Pred Bošnjačkom strankom je vrijeme izazova, jer naša stranka raste  pa su shodno tome i očekivanja sve veća. I sa ovog mjesta ću ponoviti da se ne plašimo političke konkurencije. Bošnjačka stranka je važan i nezaobilazan politički faktor u Crnoj Gori i sa te pozicije utičemo da život Bošnjaka i ostalih naroda bude bolji, da Bošnjaci budu još više uvažavani i cijenjeni kroz rad u drzavnim institucijama", poručio je Husović.

On kaže da je BS odlučila da aktivno participira na političkoj sceni Crne Gore,  a ne da sve posmatra sa strane.

"Jer Crna Gora je i naša kuća.  Kao što znate pred nama su izbori u gotovo svim Opštinama i Bošnjačka stranka će na tim izborima, uz pomoć vas, napraviti dobar rezultat i biti vlasti u svim gradovima gdje žive Bošnjaci", poručio je Husović.

Novoizabrani predsjednik Foruma mladih Bošnjačke stranke Sead Šahman je kazao da je dobio priliku da radi i uči od najboljih, od ljudi koji vode Bošnjačku stranku.

"Od danas Forum mladih Bošnjače stranke će odavati nešto ozbiljniju sliku u društvu. Vrijeme je da se stvari mijenjaju u praksi, a ne samo deklarativno. Vjerujem da dijelim mišljenje svih vas da Bošnjačku stranku želimo vidjeti na samom vrhu. Za bošnjački narod je važno da budemo konstituent u vlasti kako bi izgradili jake temelje za dalji razvoj stranke. Taj proces nikako ne može dobiti svoj epilog, bez učinka mladih ljudi", poručio je Šahman.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније