Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

29. 11. 2021. 13:57 >> 13:58

ODBORNICA DPS BUDVA

Odbačena prijava protiv Snežane Kuč za utaju poreza

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru odbacilo je krivičnu prijavu zbog navodne utaje poreza, podnijete protiv pravnog lica “Robinia” d.o.o. i Snežane Kuč kao odgovornog lica u tom preduzeću.

Kako je podsjetila odbornica DPS u Skupštini opštine Budva Snežana Kuč, za vrijeme mandata v.d. predsjednice SO Budva, od strane političkih protivnika joj je poručivano kako će protiv svih budvanskih funkcionera DPS podnositi krivične prijave i da će, kako je rekao jedan od njih, svi oni biti “utamničeni”.

“Tada sam im poručila da to i urade ako imaju zašto, a da ću se vrlo rado odazvati pozivu tužilaštva. To sam sa zadovoljstvom i uradila, te tužilaštvu dostavila sve dokaze, kako za mene, tako i za članove moje porodice, koja je naročito od prošle godine izložena neviđenom primitivizmu od onih koji nijesu moji politički istomišljenici”, rekla je Kuč.

Ona je u saopštenju, poručila da ljude ne dijeli ni po vjeri ni po naciji, da kada je ušla u politiku vidjela je da je najveća vrijednost ostati čovjek, koji se neće pokoriti nikome po cijenu svega, koji neće izdati ni državu, ni porodicu, ni partiju kojoj pripada.

“Želim da poručim onima koji su htjeli ovaj prljavi naum da ostvare, da polako spremaju svoju odbranu, jer će doći vrijeme kada će morati da objasne zašto su im u fiokama ostali neriješeni predmeti onih koje danas gledaju kao privilegovane, kao uslov za bolje radno mjesto ili zarad svojih 'fotelja po dubini i širini', zaključila je na kraju Kuč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније