Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J. [ Mina ]

01. 12. 2021. 10:57 >> 12:49
9

KRIVOKAPIĆ

Inicijativa za nepovjerenje vladi politički marketing

Inicijativa za izglasavanje nepovjerenja vladi politički je marketing za lokalne izbore u Podgorici, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je novinarima, nakon panel debate "Zapadni Balkan: Budućnost Evrope je naša zajednička agenda", rekao da ne vidi da bi iko mogao da preokrene, kako je rekao, slobodnu volju građana od 30. avgusta.

“Model 40 plus četiri plus pet ima neku snagu propozivnosti, ali volja građana je tada bila uperena protiv režima koji je ostavio mnogo posljedica”, rekao je Krivokapić.

Na pitanje da li ima izgleda za sastanak parlamentarnom većinom budući da je Demokratski front kazao da je 10. decembar rok za dogovor, Krivokapić je kazao da su oni njega isključili iz procesa.

“Oni meni nijesu poslali tu platformu, već svojim partnerima. Da je meni upućena platforma, ja bih se odazvao pozivu. Ne idem ni u jednu kuću ako nijesam pozvan”, kazao je Krivokapić.

On je kazao da su problemi u Crnoj Gori, najčešće pojedinačne prirode.

“Problemi u Crnoj Gori su pojedinačni i moj problem je veći od svega. Ako to malo zanemarimo, i iskažemo žrtvu, Crna Gora će biti drugačija”, naveo je Krivokapić.

Upitan kako, nakon godinu, ocjenjuje rad vlade, Krivokapić je kazao da su rezultati izuzetni, ako se uzmu u obzir, kako je rekao, uslovi u kojima su obitavali.

“Permanentno, prije i poslije formiranja ove vlade, traju nevjerovatne opstrukcije i nevidljivost naših rezultata. Nijesmo imali kada da se bavimo marketingom ni rejtingom jer smo se bavili uzdizanjem kvaliteta života građana”, rekao je Krivokapić.

On je ocijenio da će vizija Crne Gore kao Luksemburga biti ostvarena, ako svi budu radili zajedno.

“Izgubljeno je vrijeme, ova vlada pokušava da to vrijeme nadomijesti ali ne možemo ako svi zajedno – parlament, vlada i pavosuđe, ne radimo sinhronizovano na putu ka Evropskoj uniji”, naveo je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније