Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 12. 2013. 12:32 >> 12:32

UOČI IZBORA

SNP: Zaustavićemo sunovrat Ulcinja

Predstojeći lokalni izbori u Ulcinju, su prilika da Socijalistička narodna partija, učini sve da se sunovrat Ulcinja zaustavi i krene privredni i svaki drugi oporavak, poručuju iz SNP-a.

"Borićemo se za perspektivni razvoj Opštine i mogućnost da mladi i školovani ljudi ovdje formiraju svoju budućnost, a ne da odlaze u inostranstvo", poručuju iz Opštinskog odbora SNP-a.

Navode da je SNP-u cilj napredak  Crne Gore i Ulcinja, i bolji standard za sve građane bez obzira na nacionalnu, vjersku ili rasnu pripadnost.

"Kumovskom privatizacijom uništeni su i dovedeni u fazu preživljavanja Solana "Bajo Sekulić", "Albatros", "Lido", "Mediteran" i TP "Otrantkomerc". Nekad velika HTP "Ulcinjska rivijera" je svedena na resolve. Ostali su samo hoteli "Olimpik", zastarjeli "Belvi" i ruinirani objekti na Adi", poručuju iz SNP-a.

Opštinski odbor SNP Ulcinj podsjeća da je aktuelni režim uz pomoć lokalne vlasti pred svake izbore od 1997., a bilo ih je dosta, obećavao velike kapitalne objekte od kojih nema ništa.

"Raspisuju se tenderi za Veliku plažu, Adu i Valdanos, objavljuju medijske animacije turističkih naselja i objekata, obećavaju ulaganja od više desetina milijardi, a u stvarnosti ništa nije učinjeno u obezbjeđivanju osnovnih uslova za jednostavnije investiranje", poručuju iz ulcinjskog SNP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније