Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 12. 2013. 14:27 >> 18:38
43

VUJANOVIĆ UVJEREN

Posjeta Đukanovića biće efektna

Posjeta premijera Mila Đukanovića Beogradu pokazuje da zajednički projekti Crne Gore i Srbije imaju svoju punu vrijednost, ocijenio je predsjednik Filip Vujanović.

 

Predsjednik države je u Danilovgradu, upitan da prokomentariše intenziviranje saradnje Beograda i Podgorice u vezi sa posjetom Đukanovića, rekao da očekuje da će posjeta premijera ostvariti svoj puni cilj.

''Veoma se radujem toj posjeti, koja pokazuje da zajednički projekti Crne Gore i Srbije imaju svoju punu vrijednost, prema evropskim integracijama odnosimo se kroz ono što je partnerski odnos. Očekujem da će ova posjeta imati svoj puni efekat'', rekao je Vujanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Na pitanje da li 18. decembra očekuje otvaranje poglavlja 23 i 24, kao i eventualno otvaranje nekih novih, Vujanović je kazao da je izvjesno da će se ta dva poglavlja otvoriti, kao i neka nova.

''To je veliko priznanje dosadašnjem pregovaračkom procesu koji je Crna Gora odgovorno i pažjlivo imala. To je podstrek i za ostale države regiona koje su sa evropskim ambicijama i sa jednakim očekivanjem su se postavile'', naveo je Vujanović.

To je, kako je naveo, takođe dokaz da je proces proširenja Evropske unije aktivan, a da je Crna Gora pouzdan partner tog procesa.

Vujanović je čestitao praznik opštine Danilovgrad građanima, odbornicima, predsjedniku Skupštine i predsjedniku opštine.

Danilovgrad se, kako je rekao Vujanović, u malom i srednjem biznisu sve više prepoznaje, pa je realizacija postavljenih projekata u narednoj godini značajna, uz posebno vrednovanje obezbjeđenja dobrih uslova za nova radna mjesta.

Пратите нас на

Коментари43

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније