Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

07. 12. 2021. 13:15   >>  16:16 9

ABAZOVIĆ

Urađeno mnogo, najbolje tek dolazi

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je Crna Gora prije godinu dana dobila Vladu poštenih ljudi kojima je cilj da rade za javno dobro, a ne za lični interes. Poručio je da će uvijek podržavati kompromise i stvaranje društva u kojem se dogovorom pronalaze najbolja rješenja.

“Za godinu dana uradilo se mnogo bez obzira na bilo koju percepciju. Napadnuti su svi vidovi mafije, zateknut je veliki javašluk u javnoj administraciji nepostojanje procesa i procedura za donošenje odluka, i nepostojanje jasnih vizija kako krenuti naprijed. Međutim i pored svih nedaća i ako nismo imali ni 100 minuta, a ne 100 dana, bez kritika mi smo se odmah dohvatili posla i pokušali da damo maksimu da bi Crna Gora krenula jednim drugim poštenim putem, to se u i desilo”, poručio je Abazović, sa konferencije za javnost povodom godine rada izvršne vlasti čiji je moto "Za zdravu Crnu Goru".

Kaže da su se svi probijavali da ćemo doći u bankrot, što se nije desilo, a kako dodaje dobri rezultati su ostvareni i u turizmu.

Ono što građane najviše interesuje jeste, kako kaže Abazović, distrubija pravde.

“Nijesmo štedjeli sebe, kao što nećemo štedjeti one koji su kršili zakone”, poručio je Abazović. Uz skromnu podršku tužilaštva, Vladi su kako kaže, ruke prilično vezane, ali, kako dodaje, odusati neće.

“Za godinu dana demokratske vlasti učinjeno je mnogo,a najbolje stvari tek dolaze”, poručio je Abazović.

On je rekao da će se boriti da zaštite životnu sredinu, ali i za evropsku budućnost Crne Gore.

"Moramo da damo gas u evropskim integracijama. Nikad nećemo podržavati polarizaciju i svađe, samo ćemo podržavati kompromise. Najbolje stvari tek predstoje. Moramo da bildujemo demokratski kapacitet. Nek nam je sretna godišnjica. Nadam se da će Crna Gora bilježiti samo uspjeh", poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније