Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

23. 12. 2021. 22:47 >> 23:11
2

NA METI FOTOGRAFIJE MARKOVIĆA

DPS: Neprimjeren događaj u prostorijama odbora u Mojkovcu

Iz odbora DPS Mojkovac saopštili su večeras da se dogodio, kako su naveli, neprimjeren događaj u prostorijama te partije. Oni su se oglasili povodom snimka koji ovih dana kruži internetom, nastalog u prostorijama OO DPS Mojkovac. 

Redakcija Portala RTCG dobila je snimak na kome se vidi kako jedno lice ulazi u prostorije OO DPS Mojkovac i potom uništava fotografije na kojima je poslanik te stranke Duško Marković. U pitanju je, kako se može vidjeti na internetu, lice G.S., inače lokalni funkcioner te stranke, koje sprejom uništava fotografije na kojima je Marković.  

Iz OO DPS Mojkovac rekli su kako najprije žele istaći da osuđuju "taj čin i uništavanje stranačke imovine, tim prije jer je u stranačkom sjedištu u tim momentima bila samo jedna od naših koleginica".

"Uvažavajući stavove svakog pojedinca, moramo naglasiti kako sve, ipak, treba da ima granice. U konkretnom slučaju, u pitanju je upravo stav pojedinca, koji ne može uticati na jedinstvo i ugled DPS, kao ubjedljivo najjače političke partije u Mojkovcu. U momentima kada reforme unutar našeg odbora već ulaze u završnu fazu, a kada je očigledno da je DPS u Mojkovcu ključna snaga na kojoj počiva borba za građanske politike i demokratska načela, ovakav je čin apsolutno nepotreban, a teško je da bilo kome može koristiti. A nama, svakako, ne može naštetiti", navodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније