Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

27. 12. 2021. 12:16 >> 12:17
7

MILAČIĆ

"Joković pobjegao od mene, ali neće od građana"

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je predsjedniku SNP-a Vladimiru Jokoviću da je uspio pred javnošću da deklariše svoj" potpuni politički kukavičluk", bježeći od televizijskog duela, te da je Joković “pobjegao” od njega, ali neće od građana.

Predsjednik SNP-a odbio je poziv Milačića da se suoče u TV duelu, a njegova partija je u saopštenju navela da je Milačić za njih nebitan.

“Gospodine Jokoviću, ne samo da niste stisli hrabrosti da mi ponovite u lice ono što izgovarate pred TV kamerama kada ja nisam tu, već se niste odvažili ni da potpišete jučerašnji odgovor svojim imenom i prezimenom, već ste se odlučili da nedostatak političke hrabrosti za ukrštanje argumenata zamijenite starom, izanđalom, politikantskom floskulom „nebitan si“, koja, očigledno ne važi, dok govorite iza leđa Pravoj Crnoj Gori”, navodi s eu odgovoru Milačića.

On je poručio Jokoviću da je Pozitivna Crna Gora imala čak sedam poslanika u Skupštini.

“Toga treba da se sjete svi potpisnici Memoranduma, ali prvo Vi gospodine Jokoviću. Danas je ta stranka potpuno izbrisana iz Registra političkih partija. Koincidencija je gospodine Jokoviću da su oni meni tada odgovarali slično kao i Vi od kada ste potpisali Memorandum. Tada sam pričao što i danas i radovao se gašenju Pozitivne, a ne mogu da ne reagujem na njeno oživljavanje kroz rukovodstvo SNP-a”, kazao je Milačić.

Poručio je Jokoviću da politička snaga na ucjenama prilikom sastavljanja izborne liste, niti na broju poslanika ako ni jedan od njih ne zastupa građane, ali još manje politčku snagu još niko nije zasnovao trgovinom izbornom pobjedom i voljom građana.  

“Prava Crna Gora od prvog dana brani izbornu volju građana, podržava i ministre kao što je Vesna Bratić ali što je najvažnije podržava istinu. To znači gospodine Jokoviću da ću se do poslednjeg političkog daha u ime građana koji su pobjedili 30. avgusta boriti protiv lažnih konstruisanja, političke propagande i partijskih odstrela kao što je Vaš prema ministarki Bratić”, poručio je Milačić .

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније