Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

31. 12. 2021. 08:25   >>  08:27 11

ZOGOVIĆ

"Abazović briše razliku između njega i Pajovića"

Iritantan je i neprihvatljiv pokušaj stavljanja znaka jednakosti između DF-a i DPS-a, jer insistiranjem na takvom stavu vicepremijer Dritan Abazović bi zapravo samo izbrisao razliku između njega i Darka Pajovića, kazao je poslanik Demokratskog fronta Milun Zogović i dodao da se nada da Abazoviću to nije cilj.

“Abazović je sinoć potvrdio da je teza kako " lideri DF-a ne mogu u Vladu bila najobičniji "lijepak za muve" i da u stvari smeta DF kao ideja istine, pravde,slobode i međusobnog pomirenja koja je isključivo podređena interesima Crne Gore a ne stranom faktoru”, kazao je Zogović.

Dodao je da je njihov koalicioni partner rekao da je DF neprihvatljiv, a zajedno čine parlamentarnu većinu.

“Podsjećam Abazovića da smo 30. avgusta pobijedili na talasu nezadovoljstva DPS-om i dali neka obećanja građanima i da je i sama pomisao paktiranja sa DPS-om izdaja izborne volje građana i da građani neće dozvoliti bilo kome da im prekraja izbornu volju”, kazao je on.

Posebno je, kako je rekao, iritantan i neprihvatljiv pokušaj stavljanja znaka jednakosti između DF-a i DPS-a.

“Jer insistiranjem na takvom stavu Abazović bi zapravo samo izbrisao razliku između njega i Darka Pajovića što mu nadam se nije cilj. Što se tiče pitanja povjerenja i nepovjerenja Vlada uvijek može pokrenuti pitanje svog povjerenja u Parlamentu i na njega dobiti precizan odgovor”, zaključio je Zogović.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније