Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

09. 01. 2022. 12:54   >>  13:05 8

IBRAHIMOVIĆ

Nijedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez BS

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da se ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke.

On je to kazao na tokom 5. Opštinske izborne Skupštine Bošnjačke stranke Plav.

Na sjednici su delegati izabrali novi saziv Opštinskog odbora.

"U novi saziv OO, koji broji 45 članova, značajan je broj novih članova, koji do sada nisu bili u organima partije", saopšteno je iz BS-a.

Predsjednik stranke Ervin Ibrahimović na početku sjednice kazao je da se ni jedna ozbiljna buduća Vlada ne može graditi bez Bošnjačke stranke.

“Ankete pokazuju da smo mi partija koja trenutno ima najveću podršku u Plavu. Ovaj grad, koji treba da bude turistički centar ovog dijela Crne Gore, ima sve predispozicije za tako nešto. Uz pomoć države i u saradnji sa našom dijasporom, siguran sam da ovaj grad ima perspektivu. Pokazali smo u prethodnom periodu, od 2016. godine, kada smo se mi pitali, tada su investicije stigle u Plavu”, kazao je Ibrahimović.

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Damir Gutić, istakao je da je plavski odbor BS uvijek bio najzainteresovaniji politički subjekt za razvoj Plava.

“Znamo da naši sugrađani to očekuju od nas i mi konstantno radimo na poboljšanju uslova za sve građane Plava. To smo radili uvijek, kada smo bili državna vlast posebno, radimo to kao činilac opštinske vlasti i smatramo da nam pripada da na sljedećim izborima dobijemo najveću podršku građana, čime bi preuzeli vođenje opštine Plav”, kazao je Gutić.

Skupštini su pored predsjednika Ibrahimovića i potpredsjednika Gutića, prisustvovali i generalni sekretar Admir Adrović, potpredsjednik Jasmin Ćorović, članovi Predsjedništva, predsjednici drugih odbora BS, kao i članovi Glavnog odbora.

Svečanom dijelu Skupštine prisustvovali su i predstavnici DPS-a, SDP-a, SD-a i Albanske alternative.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније