Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 01. 2013. 13:12   >>  13:17

OCJENA

Uljarević: Procrnogorski kandidati koriste Lekiću

Nezavisnom kandidatu Miodragu Lekiću odgovara da u prvom krugu predsjedničkih izbora bude više kandidata procrnogorske opcije. Oni mogu da ugorze biračko tijelo predstavnika vlasti, ocijenila je izvršna direktorica Centra za građansko obrazovanje Daliborka Uljarević.

Prema njenim riječima predsjednički izbori zavisiće od kandidata koji imaju minimalne šanse za pobjedu. Oni imaju mogućnost da mobilišu svoje biračko tijelo i tako u drugi krug pošalju Miodraga Lekića i kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Filipa Vujanovića, gdje su im šanse podjednake, ocijenila Uljarević za agenciju MINA.

Uljarević smatra da će kampanja imati interesantnu dinamiku i biće dominantno negativna, jer je, kako je kazala, ulog svih strana vrlo veliki.

“Kandidat najjače partije ovaj put ima vrlo ozbiljnog protivnika koji nije bez šansi da pobijedi. Možemo očekivati neizvjesnost”, zaključila je Uljarević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније