Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

21. 01. 2022. 14:47 >> 14:48
2

DEMOKRATE SNP-U

"Saradnja sa DPS-om je izdaja građana"

Svaka saradnja sa DPS-om je izdaja građana Crne Gore i njihove slobode, poručile su Demokrate.

“Ne postoje riječi, fraze, floskule i isprazna hvalisanja koja mogu pokriti ovo što radite. A to “nešto” što biste htjeli po svaku cijenu da sakrijete iza veoma drskih, ali potpuno praznih riječi kojima vrijeđate čast, dugogodišnju beskompromisnu borbu, ali i inteligenciju građana Crne Gore kratko i jasno se zove izdaja naroda”, navodi se u reagovanju Demokrata, na saopštenju SNP-a.

Demokrate kažu da je SNP obrukala one koji su zbog imena te partije decenijama bili meta.

“Odlučili ste da uprkos volji građana, ali i dugogodišnjih članova SNP koji su decenijama trpjeli šikaniranja od kriminalnog bivšeg režima, taj režim vratite na scenu. Odlučili ste da odete sa nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića. Odlučili ste da se priklonite onima koji su tri decenije od Crne Gore pravili mafijaški raj, lomeći časne i poštene ljude na svaki zamislivi i nezamislivi način. I toj lomljavi najviše su stradali SNP-ovci. I vi bez skrupula gazite po onima koje je bivši režim gazio 30 godina”, kažu Demokrate.

Navode i da je SNP izdala principe na kojim je partija formirana.

“To građani jasno vide, to časno članstvo SNP-a jasno vidi i zbog toga vam ovih dana sa ulice šalje nikad jasnije poruke. I to vas boli, to, što vam prevara i izdaja ne mogu proći! Zato danas, ni sami ne vjerujući u ovo šta pišete, pokušavate blijedo, jadno, isprazno, da nekog drugog optužite za izdaju. I to one koji se ovom zlu što se sprema Crnoj Gori najglasnije i najodlučnije opiru”, navode Demokrate u reagovanju i dodaju da je saradnja sa “kriminalnim DPS-om izdaja”.

“Dozovite se pameti zbog ljudi koji su se decenijama časno borili, ako zbog samih sebe više ne možete ili ne želite. Ili jasno kažite narodu da li je i vama ponuđen makar dio od 21 miliona”, zaključuje Domekrate u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније