Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

O.Z.

21. 01. 2022. 22:17   >>  22:21 10

IZ URE PORUČILI

"Bečić dotakao dno podržavajući fašističke uzvike"

Aleksa Bečić i njegove "demokrate" večeras su, nakon dešavanja ispred zgrade RTCG-a, dotakle dno, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

"Organizacijom skupa na kome se predsjedniku Građanskog pokreta URA, Dritanu Abazoviću, skandiralo fašistickim pokličima pokazali su njihovo pravo lice. Još je više poražavajuća reakcija samog Bečića, njegovo pozdravljanje nakon jednog ovakvog protesta i odobravanje fašističkih uzvika. To je ta evropska politika Demokrata i parola "mir je naša nacija"", saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

Učesnici protesta u Podgorici se okupili ispred zgrade RTCG, gdje im se obratio potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Bečić je naveo da je "ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je uvijek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje".

"Gospodine Bečiću, onaj ko nema putera na glavi, ko je iskren u svojim namjerama, ko je spreman da žrtvuje sve da bi se u Crnoj Gori stvari pokrenule i promijenile na bolje, taj i izlazi pred okupljene građane. To je hrabrost, odlučnost i spremnost, za razliku od onoga što ste Vi, koji se krijete iza heštega #PressCentarDemokrata", do sada pokazali", rekao je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније