Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

21. 01. 2022. 23:55   >>  23:58 8

KRIVOKAPIĆ

Nije bilo pregovora da se URA izbaci iz vlasti

Premijer Zdravko Krivokapić odbacio je optužbe da je sa političkim predstavnicima manjinskih naroda tajno pregovarao da izbaci Građanski pokret URA iz izvršne vlasti. On je na Tviteru napsao da se radi o podvali. 

Šef izvršne vlasti rekao je da nikad nije pregovarao sa bilo kojom političkom strukturom o zamjeni Abazovića i te partije, tvrdeći da se radi o klasičnoj propagandnoj podvali. Smatra da se time pokušava opravdati izdaja izborne volje građana. 

"Pozivam predsjednika pokreta URA, citirajući njegove riječi, da provjerimo legitimitet političkog djelovanja obojice, na najčistiji mogući način - na vanrednim parlamentarnim izborima", naveo je Krivokapić. 

Kako je rekao, usljed specifičnog političkog trenutka, poziva opravdano razočarane građane da se suzdržavaju od uvreda. 

"I da ljude ne karakterišemo po vjeri, naciji ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Samo ćemo na taj način sačuvati Ustav, demokratski poredak i izbornu volju građana", kaže premijer.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније