Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

22. 01. 2022. 00:23 >> 01:41
18

BEČIĆ

Uvijek ću osuđivati fašizam, uzalud podmetanja

Fašistički usklici nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda Crne Gore, kazao je predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić. Izjavio je da je takve povike uvijek oštro osuđivao i da će uvijek to činiti.

"Uzalud vam trud svirači. Uzalud pokušaji podmetanja i fabrikovanja da bi sakrili pripremljenu izdaju narodne volje. Jasno sam istakao, kao i uvijek do sada u mojoj karijeri, da sam ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je uvijek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje. Sve suprotno od toga, a pogotovo pojedinačne ispade i fašističke usklike uvijek sam oštro osuđivao i uvijek ću to činiti, jer to nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda Crne Gore", poručio je Bečić na Tviteru.

Iskazao je duboko poštovanje za ljude koji su se, po ovakvoj hladnoći, snijegu i u nekim gradovima temperaturi debelo ispod nule u velikom broju, mirno, pristojno i dostojanstveno suprotstavili gaženju Ustava i izborne volje građana. 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније