Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

22. 01. 2022. 10:34   >>  10:36 7

SNP

"Interes je nacija Demokrata"

Vezivanje SNP-a za političku korupciju je jadan pokušaj Demokratske Crne Gore da kompromituje časni i dosledni SNP, saopšteno je iz te partije. Istakli su da se za njihovo članstvo za proteklih 24 godine postojanja partije ne veže ni jedna afera niti bilo kakva načasna politička radnja i da to znaju građani jako dobro.

“SNP je bio i biće i dalje posvećen da se izborna volja iskazana u avgustu 2020. godine konačno sprovede. Šta ste vi iz buduće koalicije „Voljeli smo fotelje više od ičeg“ uradili za proteklih godinu dana da se ta izborna volja sprovede? Uhapsiste li Brana, Duška, Zorana i Majbaha? Rasturiste li DPS mašineriju i smijeniste li DPS kadrove sa funkcija? Potpisaste li Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom? Izbrisaste li fantomske DPS birače iz biračkog spiska? Organizovaste li popis stanovništva? Uradiste li išta da se ispuni izborna volja?! Ne, gospodo! A pričate o nekoj našoj izdaji”, navodi se u soapštenju.

Oni su se dotakli svog bivšeg članstva koje je formiralo Demokratsku Crnu Goru.

“Onaj ko je izdao i prodao SNP 2015. godine misli da je svako na prodaju. Postoje u SNP-u ljudi koji i dalje nijesu na prodaju, koji su mnogo više gubili ali nikad se nijesu povlačili. Nego još jače govorili kako bi srušili bivši režim DPS-a i Mila Đukanovića. Zna se ko je neizglasavanjem Tužilačkog savjeta mafiji produžio život za godinu dana”, navode iz SNP-a.

Obratili su se i lideru Demokrata Aleksi Bečiću.  

“Predsjednik SNP-a je uvijek znao koje je nacionalnosti, u koju crkvu ide, kom se Bogu moli i kojim jezikom govori, za razliku od vas gospodine Bečiću, bivši Evropejcu a sadašnji radikalu.  U svojoj nedoslednosti ste izgubili sebe i svoju partijsku ideju. Od toliko različitih političkih ideja i političkih pravaca koje ste do sada promijenili, sami ste se u toj krizi identiteta pogubili. Koliko lica i naličija ima vaša partija, vidjeli su građani Crne Gore u poslednjih dvije godine”, kazali su iz SNP-a.

Oni su pitali Demokrate gdje su bili na Trojičindanskom saboru ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

“Gdje su bili vaši stranački prvaci tokom litija? U rekordnom roku su vaši partijski prvaci prešli put od toga, da u svojim broj manjim odijelima, iz mišijih rupa posmatraju kako naše članstvo i partijski lideri bezrezervno staju u odbranu svetinja, do toga da su nakon izborne pobjede, prvi redovi uvijek bili rezervisani za vas. Znamo da ste sada zabrinuti i po dubini i po širini jer mir nije vaša nacija, interes je vaša jedina nacija i vjera”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније