Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

22. 01. 2022. 16:39   >>  16:43 10

URA DEMOKRATAMA

"O čemu da razgovarate sa nekim koga ste nazvali izdajnikom"

Iz Građanskog pokreta URA odgovorili su na saopštenje Demokratske Crne Gore, ističući da nevjerovatno zvuči poziv za razgovor od te stranke. Kako su kazali, pitaju je li poziv od Alekse Bečića i Borisa Bogdanovića ili je opet neka omaška njihovog čuvenog press centra.

"Drage Demokrate, o čemu ćete razgovarati sa nekim za koga ste rekli da je izdajnik? Sa nekim za koga tvrdite da je uzeo 21 milion? Sa ljudima koje optužujete da politički djeluju, a u slobodno vrijeme švercuju kokain? Juče ste govorili: kukavice, izdajice, šiptari, pajovići, kriminalci, a danas – sjednimo da razgovaramo o manjinskoj vladi. Ni nama ni građanima nije jasno o čemu se radi? Da niste uzeli 21 milion", poručili su iz pokreta URA. 

Ako je vaš poziv iskren, kako navode, onda znači da ste sve vrijeme pričali neistine i obmanjivali javnost.

"Ako je to tako, onda sa nama nemate o čemu da razgovarate. Poslije podrške vašeg lidera fašističkim povicima, vašeg javnog pozivanja na linč neistomišljenika, na dugo vrijeme ste kompromitovali svoju partiju. Što se tiče URA ova Vlada je završila svoj mandat. Ponudili smo model manjinske vlade, na koji očekujemo izjašnjenja svih 81 poslanika u Skupštini Crne Gore", kazali su u saopštenju. 

Kako su istakli, nadaju se da građani sada jasno vide vašu principijelnost, dosljednost i istinu.

"Spremni ste na sve, samo da sačuvate fotelje", rekli su iz URA. 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније