Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

24. 01. 2022. 16:23   >>  16:24 2

KRIVOKAPIĆEV KABINET

"Đeljošaj doživljava vrhunac političke metamorfoze"

Predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj, ovih dana doživljava vrhunac političke metamorfoze, valjda želeći da sebe predstavi moralnim kolosom, zaboravljajući šta je govorio u prethodnom vremenu, poručuju je iz kabineta predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića.

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj u emisiji Link kazao je ranije danas da će projekat Evropa sad biti nastavljen ko god bude na vlasti i da ni jednoj partiji ni Vladi neće pasti na pamet da to dira. Dodao je da manjinska vlada neće problematizovati pitanje potpisivanja Temeljnog ugovora.

"Ukoliko bismo se osvrnuli na ranije poruke koje je gospodin Đeljošaj upućivao, lako bismo došli do poligrafskog efekta. Kakav je stav i odnos opozicija imala prema programu „Evropa sad“, uz čiju podršku gospodin Đeljošaj planira da sprovodi taj isti program, vidjeli smo prilikom glasanja u državnom parlamentu. Gospodin Đeljošaj je sredinom decembra hitro saopštio da prilikom susreta sa ministrom Spajićem nije podržao program „Evropa sad", ističe se reagovanju Kanibeta predsjednika Vlade.

Iz Krivokapićevog kabineta navode da je Đeljošaj isticao da su se “protestne litije odvijale “pod lažnom parolom, a danas obećava potpisivanje Temeljnog ugovora”.

“Dok je legitimno vjersko djelovanje Mitropolije crnogorsko-primorske nekada označavao kao „pohod”, te isticao da su se protestne litije odvijale „pod lažnom parolom”, danas obećava i potpisivanje Temeljnog ugovora. Zaista dirljivo”, poručuju iz Kabineta premijera.

Navode da “dok (Đeljošaj) optužuje Vladu Crne Gore za fašizam”, bilo bi dobro, kako kažu, da odgovori “da li i dalje ostaje pri stavu da će bojktovati 13. jul, kao državni praznik?”

“I da li i dalje stoji pri stanovištu da je potpredsjednik Vlade iznio „niz laži” na račun manjinskih partija, kada je na konferenciji za medije Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije, na temu dodjele stanova i kredita javnim funkcionerima, izjavio: „Sada vam je jasno zašto je histerija manjinskih partija prema novoj Vladi”, zaključuju se u reagovanju iz Kabineta premijera Krivokapića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније