Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 12. 2013. 14:46 >> 14:46
8

MEDOJEVIĆ TVRDI

Nećemo dobiti poziv za NATO

Neiskreni odnos vlasti, slaba podrška javnosti, ali i netransformisane službe bezbjednosti, glavni su razlozi zbog kojih Crna Gora na jesen neće dobiti poziv za članstvo u NATO, uvjeren je funkcioner DF-a Nebojša Medojević.



On je naveo i da su među razlozima slabe institucije, vladavina prava, kao i povezanost sa organizovanim kriminalom. Medojević je rekao da su “bačeni” milioni eura lobistima, “kojima je bio glavni zadatak da lažno optužuju opoziciju za odlaganje odluke o ulasku Crne Gore u NATO”.

“Za ulazak Crne Gore u Alijansu potrebna je pozivnica od NATO-a i politička volja DPS-a da u parlamentu obezbijede 41 glas”, naveo je on.

Medojević je kazao da je velika obmana domaće i međunarodne javnosti priča da su za ulazak u NATO potrebne dvije trećine u parlamentu i da je zbog toga potrebna i podrška dijela opozicije.

“To je najobičnija laž. Sada je svima jasno da ova vlast nije ispunila potrebne kriterijume za dobijanje pozivnice i da je obmanjivala javnost pričama o neophodnosti dvije trećine glasova u Skupštini”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније