Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

16. 02. 2022. 11:48 >> 11:46
5

ČESTITKA KRIVOKAPIĆA

"Ideje slobode, pravde i jednakosti krčile put Srbije"

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je predsjednici Vlade Srbije Ani Brnabić i svim građankama i građanima prijateljske zemlje, Dan državnosti.

Krivokapić je poželio svim građanima Srbije da što prije ostvare uspjehe koje je projektovala Vlada na čijem ste čelu i da iza cijelog čovječanstva nepovratno ostanu pandemijski izazovi, prepreke, ograničenja i eskalacije napetosti koji su, možda i najveći u poslijeratnoj istoriji Evrope i svijeta.

"Sa željom da poruka i duh velikog praznika uvijek budu najsvjetlije vodilje države Srbije i njenih građana. Ideje slobode, pravde i jednakosti, krčile su istorijski put Vaše države i neustrašivo žive u njenim državotvornim snagama", rekao je Krivokapić.

Bezbrojne su i neraskidive veze, kako navodi Krivokapić, između tradicija, kultura, privreda, istorija i građana.

"Njihova priroda je takva da su čvrste, postojane i opstajaće i biće sve snažnije u vremenu koje nailazi. Naša strateška i iskrena okrenutost evropskim integracijama, dostizanju evropskih standarda, praksi i vrijednosti, u budućnosti će da osnaži i obogati bilateralnu saradnju koja se odvija u brojnim oblastima", dodao je Krivokapić.

Krivokapić ističe da uloga Srbije ostaje nezaobilazna u svim dešavanjima na Zapadnom Balkanu i šire.

"Crna Gora i ubuduće ostaje vaš pouzdani partner u značajnim projektima koji su nastali i nastaju na temeljnim vrijednostima evropskog ujedinjenja i savremene demokratije", zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније