Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 12. 2013. 12:45 >> 12:58
3

IZVINJENJE POPOVIĆA

Opozicija nije protiv države

Lider Liberalne partije Andrija Popović izvinio se zbog, kako je rekao, neprimjerenih riječi koje je izgovorio kada je poslije glasanja za sudije Ustavnog suda koje je predložila Skupština, a prije glasanja za one koje je predložio predsjednik države, dio opozicije napustio sjednicu.

 

„Dugujem javno izvinjenje Skupštini Crne Gore, kolegama poslanicama i poslanicima kao i javnosti zbog neprimjerenih riječi na posljednjoj sjednici crnogorskog Parlamenta održanoj 27. decembra, kada je dio opozicije napuštio sjednicu“, navodi se u saopštenju Popovića.

On je u javnom izvinjenju rekao da mu ne priliči to što je tada izgovorio.

„Reći za opoziciju koja je napuštila sjednicu,“od kojih je dobar dio protiv države“ nikako ne priliči predsjedniku parlamentarne partije, uz to i liberalno-demokratske. Jasno je da se svi poslanici i poslanički klubovi u Skupštini Crne Gore bore za našu bolju i pravedniju državu na svoj način, s namjerom da izgradimo društvo koje podjednako služi svim građanima, a taj će se proces ubrzavati kako se budemo približavali ulasku u Evropsku uniju“, navodi se u Popovićevom izvinjenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније