Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 02. 2013. 13:53 >> 12:07
15

AFERA SNIMAK

Đukanović: Tragikomična repriza Votergejta

Afera ,,Snimak'' je pokušaj kompromitacije vladajuće strukure i Demokratske partije socijalista, kojom se pokušava napraviti tragikomična repriza američkog Votergejta, ocijenio premijer i lider DPS-a Milo Đukanović.

 

Đukanović je, novinarima u Podgorici, kazao da ga ne zanima kako je snimak sa sjednica Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS-a procurio u javnost. U DPS-u, ponovio je, neće voditi nikakvu istragu o tome.

"Afera Votergejt je imala ambiciju da nešto što je bilo jako tajno učini javnim, a ovdje se čini potpuno obrnuto - nešto što je izuzetno javno pokušava se učiniti tajnim“. Ne zanima me od koga je to procurilo i kako je procurilo. Svjedoci smo da se ovih dana pokušavaju crnogorskoj javnosti predstaviti neka nova senzacionalna otkrića da se pokušavaju kreirati neke nove afere koje samo svjedoče o jednom, a to je da smo pred novim izborima i da naši politički oponenti već tradicionalno traže alibi za ono što ih čeka na izborima“, naglasio je Đukanović.

Premijer je rekao da u cijelom slučaju nema nikakve misterije i da je normalno da u vremenu krize, DPS analizira ekonomsku situaciju i radi na povećanju zaposlenosti građana.

Đukanović je, zahtjeve pojedinih opozicionih lidera, za zabranu DPS-a ocijenio kao apsurdne.

"Veliko je iznenađenje kod aktera afere, a riječ je o ne nezavisnim nego opozicionim medijima, saznanje da se DPS u vremenu evropske, ekonomske krize bavi pitanjem zapošljavanja. Čak izaziva toliku konsternaciju kod opozicionih političara da su predložili da se zabrani djelovanje DPS-a. Mi se vrlo otvoreno bavimo problemima koji su otvoreni u društvu i kao partija bavimo se problemima svojih članova. To je formula našeg uspjeha“, naglasio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније