Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 01. 2014. 08:51 >> 08:51

ULCINJ

Kampanja za može da počne

Opštinskoj izbornoj komisiji u Ulcinju prijavljeno je devet lista od čega je jedna koaliciona. Liste su predate blagovremeno i ispunjavaju sve uslove za učešće na izborima zakazanim za 26. januar, saopštio je Pobjedi Jakup Murati, predsjednik OIK Ulcinj.

Izbornu listu prva je predala Socijalistička narodna partija. Nosilac liste čiji je naziv „Za bolji Ulcinj – i riječ i djelo“ je predsjednik Opštinskog odbora te stranke Andrija Ćetković.

Na čelu liste Pozitivne Crne Gore je Dritan Abazović, a Socijaldemokratsku partiju predvodiće Selim Resulbegović. Listu Demokratske unije Albanaca „Naša riječ – naša obaveza“ vodi Mehmed Zenka. Prvi ne listi Demokratskog fronta „Za Ulcinj svih nas“ je Milan Rolović.

Na čelu liste Demokratske partije socijalista „Naprijed – da pobijedi Ulcinj – Milo Đukanović“ je Ljoro Nrekić, a na listi Nove demokratske snage – Forca prvi je Nazif Cungu.

Nosilac liste Bošnjačke stranke je Muamer Raščić. Na čelu liste koalicije  „Zajedno za budućnost Ulcinja“, koju čine Demokratska partija, Građanski pokret „Perspektiva“ i Demokratski savez u Crnoj Gori je Fatmir Đeka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније