Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2014. 10:09   >>  10:09

POČETAK PREGOVORA

Krivokapić čestitao Srbiji

Predsjednik Skupštine Crne Gore i Parlamentarne Skupštine OEBS-a Ranko Krivokapić čestitao je građanima Srbije, predsjedniku Narodne skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću, kao i poslanicama početak pregovora za članstvo u Evropskoj uniji.

“Čestitam vam započinjanje ključne faze evropskog puta vaše zemlje, kroz pregovarački proces sa ciljem usvajanja i implementacije evropskih standarda. Pregovarački put zahtjeva od vas dodatnu snagu i odlučnost u daljim reformama. Nesporan evropski put naših država je najveća sigurnost za ovaj region, potvrda rješenosti u unaprijeđenju kvaliteta života građana“, navodi se u čestitku Krivokapića.

On je naglasio da je Crna Gora, kao posvećena procesu evro-atlanskih integracija na prostoru Jugoistočne Evrope,  spremna podijeliti svoja iskustva sa susjedima.

„U to ime Skupština Crne Gore će kao i uvijek jačati parlamentarnu saradnju i prijateljski dati podršku evropskoj sudbini naših država. Samo baštinjenjem standarda i vrijednosti ujedinjene Evrope, možemo jedni drugima biti dobri susjedi i partneri na tom putu. Svaka vijest o evropskom uspjehu država regiona, iskreno raduje“, navodi se u poruci Krivokapića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније