Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2014. 15:21 >> 15:35
11

PODGORIČKI IZBORI

DPS: Imamo 43 odsto, DF u sukobu s logikom

Matematičke i izborne računice Nebojše Medojevića i Demokratskog fronta su u direktnom sukobu sa istinom i zdravom logikom, što i nije neko iznenađenje, ocijenili su iz DPS-a.

 

 

Komentarišući jučerašnju tvrdnju Medojevića da DF u Podgorici ima podršku 35 odsto birača, iz DPS-a su naglasili da je jasan pokazatelj nesnalaženja sa brojkama njegova tvrdnja da je DF „najjača politička grupacija u Podgorici“.

“DPS prema posljednjem, decembarskom istraživanju uživa povjerenje 43 odsto birača u Podgorici, što jasno govori da nam građani dominantno ukazuju svoje povjerenje i da je Medojević kazao neistinu. Takođe je netačna njegova tvrdnja da DF ima podršku 35 odsto birača u Podgorici. Ta podrška je mnogo manja, ali neka se Medojević u preciznu brojku uvjeri na izborima koji su pred nama”, navode u regovanju iz DPS-a.

Mada se, kako navode, Medojeviću svakodnevno priviđaju vanredni parlamentarni izbori, njih neće biti ni ovog puta.

“Lokalni izbori na proljeće imaju identičnu vrijednost u svim opštinama u kojima će biti održani, pa tako i u Podgorici. Za razliku od njega i njegove partije, DPS jednako predano radi u svim opštinama, sa izborima i bez njih, ne umanjujući značaj bilo kog grada. Isticati značaj lokalnih izbora u Podgorici, a pritom prećutkivati nedavni debakl koji je DF doživio u Prijestonici Cetinje, kada mu nije padalo na pamet da pomene bilo kakve vanredne izbore, nije ništa drugo do političko licemjerje”, tvrde u DPS-u.

Ocijenili su da je jasno da je Medojeviću i DF-u potrebno da “sami sebe okuraže u susret još jednom izbornom porazu koji je pred njima”.

“Za to postoje i drugi načini, da ne strada istina svaki put kada neko od njih progovori”, poručili sui z DPS-a

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније