Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 01. 2014. 12:24 >> 12:28
1

PORUKA SNP-U

SL: Sa DF-om nema smjene vlasti

Savez Socijalističke narodne partije sa Demokratskim frontom, sračunato je sklopljen da se pomogne DPS-u da pobijedi u Beranama, poručuju iz Srpske liste.

Demokratski front je, u odnosu na državne izbore, kako navode u SL, ostao bez trećine do polovine biračkog tijela u opštinama u kojima je nastupao na lokalnim izborima i, kako dodaju u SL, nije saveznik koji može pomoći SNP-u da pobijedi u Beranama.

"Čak i prosto zbrajanje glasova sa posljednjih državnih izbora pokazuje da SNP i DF nemaju združeni kapacitet da sruše vlast DPS-a. Nakon svega što je DF radio SNP-u, svakome je jasno da tu neće biti ni sinergetskog efekta", poručuju iz SL.

Zato u SL navode da žele da vjeruje da će rukovodstvo SNP-a na državnom nivou dati svoj doprinos smjeni vlasti u Beranama, što je, kako navode nemoguće u koaliciji sa Demokratskim frontom.

"Saučestvovanje SNP-a u takvoj igri DF-a znači da rukovodstvo ili dio rukovodstva najjače opozicione partije svjesno učestvuju u urušavanju SNP-a, ko zna iz kog razloga i za čiji račun. Zato smo uvjereni da će Glavni odbor SNP-a, sem izjašnjavanja o koaliciji sa Demokratskim frontom u Beranama, odgovoriti i zašto narodni socijalisti ne žele u koaliciju sa srpskim partijama, a hoće sa Kočom Pavlovićem koji je iznio najgrublje optužbe na račun SNP-a još od osnivanja te stranke", poručuju iz SL.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније