Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 01. 2014. 08:17 >> 08:17

VLAST U ULCINJU

Forca u pregovorima s Đekom i DUA

Forca je na jučerašnjoj sjednici Glavnog odbora razmatrala mogućnosti za koaliciju za formiranje vlasti u Ulcinju.

 

Glavni odbor te stranke je, kako piše Pobjeda, jednoglasno odlučio da se počnu pregovori za formiranje lokalne vlasti sa albanskim političkim subjektima Koalicijom "Zajedno za budućnost Ulcinja" i Demokratskom unijom Albanaca.

„Polazeći od programskih ciljeva Force, kao i bliskosti partijskih programa, Glavni odbor je ocijenio da postizborna koalicija sa pomenutim subjektima na najbolji način omogućava realizaciju političkog programa Force, a u interesu svih građana opštine Ulcinj“, saopštila je Forca.

Na lokalnim izborima u Ulcinju održanim 26. januara DPS je osvojio devet mandata, Forca osam, koalicija Zajedno za budućnost Ulcinja koju čine Demokratska partija-Demokratski savez i Perspektiva sedam, Demokratska unija Albanaca tri, Socijaldemokratska partija se dva, Pozitivna Crna Gora dva, Socijalistička narodna partija i Demokratski front po jedan, a Bošnjačka stranka je bez cenzusa.

Ulcinjski parlament ima 33 odbornika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније