Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 02. 2014. 18:25 >> 18:25
11

AUTOPUT BAR-BOLJARE

SDP: Ugovor dokaz da ispunjavamo obećanja

Socijaldemokratska partija pozdravlja naporan i kontinuiran rad Ministarstva saobraćaja i čitave crnogorske Vlade, koji je na kraju rezultirao uspješnim sklapanjem ugovora o izgradnji autoputa Bar-Boljare, projekta u koji su mnogi sumnjali, navodi se u saopštenju te partije.

"Usaglašavanje ugovora o projektovanju i izgradnji autoputa sa predstavnicima renomirane kineske kompanije u doba kada svjetska ekonomska kriza još uvijek ne jenjava, je pokazatelj da ispunjavamo obećanja koje smo dali građanima", smatraju u SDP-u.

U saopštenju te partije se dodaje da će taj strateški projekat omogućiti Crnoj Gori dinamičniji razvoj i sjevera i juga države, iskorišćavanje prirodnih bogatstava, razvoj turizma i samim tim ukupan ekonomski razvoj.

"Crna Gora je time učvrstila svoju poziciju sigurne destinacije za buduće investicije, što će se povoljno odraziti na ukupan razvoj države. Zbog toga će SDP, kao značajan dio Vlade Crne Gore nastaviti sa radom na ovakvim i sličnim projektima koji su u interesu svih građana Crne Gore", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније