Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 02. 2014. 14:37 >> 14:37
1

IZBORNA KONVENCIJA

Neda Dabović na čelu barskih liberala

Opštinski odbor Liberalne partije Bara, juče je izabrao je novo rukovodstvo. Delegati izborne Konvencije jednoglasno su za novu predsjednicu odbora izabrali Nedu Dabović, profesoricu engleskog jezika, kao i novi opštinski odbor sa preko 50 odsto mladih i dvije trećine žena u svom sastavu.

Istovremeno, Mladi Opštinskog odbora LP Bar izabrali su novog predsjednika, Alena Erovića.

Neda Dabović navela je da će u narednom periodu detaljno reformisati način političkog djelovanja liberala u Baru i utvrditi jasnu agendu daljeg pozicioniranja ove stranke.

Kazala je da barski liberali moraju i dalje čvrsto stajati na svojim temeljnim načelima po kojima su prepoznatljivi u Baru, ali da, isto tako, moraju biti nosioci modernih i progresivnih ideja koje će označiti pozitivne promjene u ovom gradu.

Barski liberali najavili su intenziviranje aktivnosti i pokretanje više značajnih projekata za razvoj ove Opštine i kvalitet života njenih građana.

„Oni su zato pozvali građane i građanke Bara, a posebno mlade ljude koji vjeruju u liberalne ideje, da im se pridruže i konkretno doprinesu napretku svojeg grada onako kako ga oni zajednički zamišljaju i žele2, saopšteno je iz te partije.

Konvenciji u Baru prisustvovali su gosti iz Kotora, Podgorice i Herceg Novog, kao i predsjednik i poslanik LPCG Andrija Popović, potpredsjednica Dubravka Vujičić, i predsjednik Mladih LPCG Ammar Borančić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније