Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 02. 2014. 12:09 >> 12:17
1

IMENA ULICA

SNP Pljevlja: Priča DPS-a doživjela krah

Priča o imenima ulica koju je pokrenuo čelnik opštinskog odbora DPS doživjela je očigledan krah, tako da je najviši organ ove partije u Pljevljima morao i zvanično da se ogradi od nje, saopšteno je iz SNP-a.

 

Iz te partije kažu da ta priča od koje se vrh partije ograđuje uz konstataciju da su sve pokrenuli „pojedini istrošeni politički oponenti koji žele skrenuti pažnju sa stvarnih problema građana“, govori dovoljno o DPS-u.

“Kakva usjela priča o sebi! Toliko o pokušaju DPS-a da iz istorijskog sjećanja naših građana izbriše istoriju zajedničke države i zajedničkih ratova za slobodu”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz te partije su saopštili da su Pljevlja tu gdje jesu lošem stanju  zbog zakonske regulative koju donosi DPS sa svojim koalicionim partnerima i kroz koju crpi prirodne resurse sa ovog područja prelivajući bogatstvo u gradnju podgoričkih bulevara, druge infrastrukture, državnih i privatnih zgrada i rješavanje tamošnjih socijalnih problema.

“Činjenice potvrđuju da je zavaljujući vladavini DPS-a i njegovih eksponenata u najvećim pljevaljskim firmama i državnim ustanovama, Pljevljima ostalo samo prazno i ironično ime „industrijski centar Crne Gore“, od čega naši građani nemaju nikakve koristi. Dakle, sasvim je neumjesno da DPS kritikuje stanje pljevaljske vodovodne i druge infrastrukture, posebno kada se ima u vidu visina duga koji je ostao iza bivšeg predsjednika opštine, a sadašnjeg šefa pljevaljskog DPS-a”, navodi se u saopštenju.

Sadašnja vlast u Pljevljima, kako navode iz SNP-a, uspjela je u dobroj mjeri da amortizuje probleme koje je naslijedila i time omogućila funkcionisanje lokalne samouprave, gradskih javnih službi i drugih vitalnih segmenata neophodnih za normalan život građana. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније