Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 03. 2013. 12:35   >>  15:14 2

PREDSJEDNIČKI IZBORI

FOTO: Vujanović - Borba protiv kriminala primarna obaveza

Crna Gora mora pokazati da se bori protiv organizovanog kriminala, ocijenio je predsjednički kandidat Filip Vujanović, navodeći da je ubijeđen da će to biti primarna obaveza države.

 

Govoreći o ubistvu braće Gojačanin, Vujanović je gostujući na Radio Baru, rekao da je ogorčen i da očekuje da reaguju i Bar i država.

Vujanović je kazao da je razgovarao sa vršiocem dužnosti direktora Uprave policije Slavkom Stojanovićem, koji mu je saopštio da se taj posao u Baru mora raditi sa podgoričkom policijom i da u Baru često mora biti Posebna jedinica.

"Tužilaštvo je centralizovalo taj dio posla, a očekujem da se na primjeren način saopšti državni odnos prema kriminalu, koji je naša velika obaveza“, kazao je Vujanović.

Vujanović je ocijenio da će predsjednička kampanja biti uspješna i da će pokazati da je njegov mandat, na mjestu predsjednika, bio posvećen temeljnim vrijednostima zaštiti pravne države, integriteta, borbi protiv kriminala, evropskim integracijama.



Vujanović je kazao da će biti posvećen neposrednom kontaktu sa građanima, podsjećajući da kampanju počinje u Baru, da će završna konvencija biti u Podgorici, i da će biti organizovane tribine u ostalim gradovima.

"Biće to priča usmjerena prema čovjeku, rješavanju njegovih problema“, istakao je Vujanović, navodeći da želi da ga građani dožive kao predstavnika građana svih vjera i nacija.

Vujanović je istakao da je bolji život i ekonomija je vizija Crne Gore i da će to će biti njegov angažman.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније