Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 02. 2014. 20:25 >> 20:48
2

PREGOVORI O VLASTI

FORCA: Bilo je pritisaka iz dijaspore

U Ulcinju albanske naiconalne partije pregovaraju o formiranju vlasti, a razgovore je inicirala Forca. U toj partiji priznaju da je bilo pritisaka građana i dijaspore da se vlast formira bez DPS-a, partija koja je osvojila najviše mandata.

Prošlo je 10 dana od kako su Ulcinjani izašli na birališta. Još se ne zna kod koga će biti ključevi grada. DPS je završio prvu rundu pregovora sa svima, sa SDP-om, DUA-om, Forcom i koalicijom Zajedno.

Albanske parije večeras pregovaraju o formiranju vlasti u Ulcinju. Predstavnici koalicije Zajedno za budućnost Ulcinja i DUA-e odazvali su se pozivu Force.

U Forci kažu da bi im bilo krivo da bilo ko iz nacionalnih stranaka dolazi na te pregovore zbog pritisaka. Poslanik Force Genci Nimanbegu ne krije da je pritisaka bilo.

"Pritisaka od članstva raznih partija smo u Forci imali, prvi, drugi dan poslije izbora, imali smo članove koji treže ovakvu koaliciju. Sigurno je bilo dosta kontakta iz dijaspore, koj i razmišljaju da ovakav status nisu u interesu građana za Ulcinj", kazao je Nimanbegu za Televiziju Crne Gore.

Nimanbegu tvrdi da pregovore počinju bez ultimatuma, ali će se kaže držati demokratskih principa.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније