Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2014. 08:12 >> 08:12

PRELAZAK U DF

Perić: Miljanić pomaže DPS-u

Nakon što su bivši poslanik Pozitivne Crne Gore Zoran Miljanić i publicista Ranko Vuković saopštili da će pristupiti Građanskom klubu Demokratskog fronta iz Pozitivne su poručili da je ovim potezom legitimisana loša i nedemokratska praksa prekrajanja izborne volje građana, koje Demokratska partija socijalista DPS radi već 25 godina.

"Svjesno ili ne, urađeno je ono što je DPS protivno izbornoj volji građana radio i radi u mnogim opštinskim parlamentima, uzima ono što mu ne pripada. To nije demokratska praksa kojoj bi trebala da stremi opozicija, već suprotno, legitimisanje nedemokratskih metoda rada i djelovanja DPS-a", saopštio je Dnevnim novinama poslanik Pozitivne Srđan Perić.

Prema njegovim riječima prelazak Miljanića u DF je čin lične prirode.

"A to je zadržavanje poslaničkog statusa i poslaničke plate, ali to što je urađeno sasvim sigurno pomaže ostanku DPS-a na vlasti”, saopštio Perić.

Podsjećamo, Miljanić je u avgustu isključen iz Pozitivne, jer je Predsjedništvo ocijenilo da je on kao koordinator odgovoran zašto su odbornici PCG u Budvi podržali kandidata DPS-a za predsjednika opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније