Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2014. 14:20 >> 14:20

POZITIVNA CG

Mirković na čelu cetinjskog odbora

Dragan Mirković je novi predsjednik Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Cetinje. On je na toj funkciji zamijenio Dragana Cvetkovića koji je nedavno izabran za člana Predsjedništva Pozitivne Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

"Osnovni zadatak novog predsjednika cetinjskog odbora će biti nastavak rada na snaženju stranačke infrastrukture u Prijestonici gdje Pozitivna ima snažno uporište", poručuju iz te stranke.

U programu rada koji je prethodno verifikovalo i Predsjedništvo stranke, Mirković je naveo da će biti inteziviran stranački rad u cilju jačanja podrške od strane građana, kako bi se mogla sprovoditi programska opredjeljenja stranke koja su usmjerena ka razvoju Cetinja.

Dragan Mirković je diplomirani inžinjer pomorstva. Rođen je 1968. godine na Cetinju i zaposlen je u Nacionalnoj biblioteci Đurđe Crnojević. 

Podsjećamo da Pozitivna Crna Gora u cetinjskom parlamentu ima pet odbornika.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније