Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 02. 2014. 12:33 >> 12:34

BERANSKI DPS

DF i SNP počeli kampanju za novi poraz

Nezdrava koalicija koju su oformili Demokratski front i Socijalistička narodna partija (SNP) juče je počela kampanju za novi politički poraz, ocijenili su iz beranskog DPS-a.

 

"Nije prvi put da naši oponenti sebi daju imena koja im ne priliče, ali naziv njihove koalicije u Beranama predstavlja vrhunac pretencioznosti. Davanjem imena 'zdravo' političkom savezu koji vrijeđa, ponižava, ruši i protivi se interesima Crne Gore napravili su, čak i za njih, neponovljiv nonsens. Iz njihovog 'zdravog' naziva izbrisali su Miodraga Lekića, jer su se 'razboljeli' nakon rezultata na Cetinju i u Mojkovcu, kada je u nazivu izbornih listi bilo mjesta za njihovog formalnog lidera", navodi se u saopštenju DPS-a.

O imenu predsjednika SNP-a na izbornoj listi u Beranama, navode iz DPS-a, nije bilo ni govora.

"Zapravo, Glavni odbor njegove stranke nije ni zasjedao ovim povodom, a po statutu je morao, osim ako to nijesu radili u ilegali. Do prije nekoliko dana SNP i DF su se čašćavali epitetima: sramnim, potkupljivim, neistinitim, štetnim i podmuklim. Možda bi im trebalo odati priznanje kako su 'ozdravili' za svega nekoliko dana. Ipak je riječ o nezdravoj koaliciji, koja može biti samo, kako sami sebe nazvaše, štetna za multinacionalno i multivjersko Berane. Sve što narušava harmoniju i suživot Crnogoraca, Srba, Bošnjaka i Muslimana u Beranama je nezdravo i neće dobiti podršku građana na izborima", zaključuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније