Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 02. 2014. 10:17 >> 10:18
4

16. MARTA

Crnogorska partija samostalno na izbore

Crnogorska partija (CP) nastupiće samostalno na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji, koji će biti održani 16. marta, odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Predsjedničkog kolegijuma CP u Novom Sadu.

 

„Protekle sedmice, u razgovorima sa strankama građanske orjentacije, nije postignut dogovor o koaliciji koji bio na liniji uvažavanja programskih načela i političkog subjektiviteta Crnogorske partije“, saopštio je portparol CP-a Vuk Vukmirović.

Jedan od razloga prisutnosti Crnogorske partije na političkoj sceni u Srbiji je, kako je kazao, da učestvujući na parlamentarnim izborima omogući crnogorskoj zajednici da "glasa za svog autentičnog političkog predstavnika".

Šef izbornog štaba Miloš Paović pokrenuće od sjutra akciju prikupljanja potpisa podrške izbornoj listi Crnogorske partije. Krajnji rok za predaju liste, koju mora podržati najmanje 10.000 sudski ovjerenih potpisa, je 28. februar.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније