Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 02. 2014. 12:02 >> 12:02
2

BJELOPOLJSKA PARTIJA

Stvara se iluzija borbe za promjene

U Crnoj Gori se već duže vremena stvara iluzija borbe za promjene i bolje sjutra, pri čemu se veoma projektovano od strane pojedinih političkih subjekata uspijevaju pasivizirati mase, iako iste žele drugačiji život koji je dostojan čovjeka, ocijenjeno je iz Bjelopoljske partije (BP).

 

"Istinska funkcija pojedinih političkih partija u Crnoj Gori je više nego jasna. Malo je onih koji neće zaključiti da je gnijev građana kanalisan u kontrolisane tokove. Više je nego očigledno da političke partije iz Podgorice preko svojih političkih filijala u svim opštinama, kroz centralizaciju njima interesantnog, završavaju poslove zbog kojih se zapravo i bave politikom", kazao je predsjednik BP partije Mersudin Međedović.

Nezaposlenost i siromaštvo su, kako je ocijenio, najžešći oblici kršenja ljudskih prava.

"Ljudi godinama čekaju svoj posao, mnogo je onih koji su izgubili svoj posao, a za to nijesu krivi, a preveliki je broj onih koji mjesecima ili godinama nijesu primili svoje plate. Mi u potpunosti razumijemo gnijev građana. S toga je došlo krajnje vrijeme da se konačno upotrijebi alatka za demokratizaciju crnogorskog drustva. Već od naredne sedmice počeće se sa promocijom novog političkog modela kojim probleme građana nećemo rješavati buntom i socijalnim nemirima, već kroz trasiranje puta kojim će se omogućiti vladavina prava, unapeđenje socijalnog statusa naših građana, kao i pravo na rad i zaradu kroz realizaciju razvojnih projekata kojih svakako nije malo", poručio je Međedović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније