Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 02. 2014. 16:22   >>  16:28 1

REAGOVANJE

SDP: Koalicije formiramo javno

Socijaldemokratska partija će kao i do sada, koalicije formirati javno, a u Beranama do sad nikakvih dogovora o postizbornim koalicijama nije bilo, poručuju iz SDP-a.

Podsjetimo juče je član Predsjedništva Narodne stranke Petar Vešović saopštio da je koalicije "Zdravo Berane", koju čine Demokratski Front i SNP, već u Beranama dogovorila postizborni savez sa SDP-om.

Iz SDP-a poručuju da su netačne informacija koje je plasirala Narodna stranka.

"Za razliku od grupacije koja funkcioneše na prepaid principu, SDP će kao i do sada, koalicije formirati javno, principijelno i na osnovu programske srodnosti. Odgovorno tvrdimo da nikakvih dogovora o postizbornim koalicijama nije bilo i da ćemo o tome odlučivati na osnovu svojih programskih opredjeljenja i dosadašnjih iskustava sa političkim činiocima na beranskoj političkoj sceni", poručio je Bedrija Lucević, nosilac liste SDP.

Socijaldemokratska partija na izborima u Beranama nastupa samostalno sa željom da Berane, kako poručuje Lucević, u narednom periodu bude bolje, ljepše i perspektivnije za sve naše sugrađane.

"Sa SDP-om građani Berana imaju čist izbor. Jedini nijesmo mijenjali programska opredjeljenja od osnivanja do danas. I drago nam je što je danas većina partija na političkoj sceni prihvatila naše suštinske poglede na Crnu Goru kao građansku, multientničku, evropsku i državu socijalne pravde", naveo je Bedrija Lucević.

On poziva učesnike političke kampanje da ponude građanima rješenja za izazove s kojima se Berane susrijeće i da se, kako dodaje, ne bave podmetanjima i neistinama zarad ubiranja političkih poena.



Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније