Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Atlas TV ]

21. 02. 2014. 18:58 >> 19:09
3

PAJOVIĆ PORUČUJE

Pozitivna neće bojkotovati Skupštinu

Lider Pozitivne Darko Pajović rekao je u emisiji "Živa istina“, da ta partija neće bojkotovati rad Parlamenta, što je ranije najavio Demokratski front. U Pozitivnoj Crnoj Gori vjeruju da će poslanici postići dogovor o setu izbornih zakona.

Komentarišući najavu Demokratske partije socijalista da će za usvojeni Zakon o finansiranju političkiha partija, tražiti provjeru ustavnosti, a Pajović vjeruje da je taj akt u skladu sa Ustavom. On smatra da je takav korak "vapaj DPS-a" kada je u manjini.

"Sjedim u prvim klupama u Skupštini i lično sam svjedok izraza izraza lica koji su jad i čemer a usvajate evorpske zakone. Jad i čemer može da ima samo onaj ko želi da Crnu Goru zadrži u kandžama prošlih vremena", naveo je on.

Pajović dodaje da Pozitivna neće, poput kolega iz Demokratskog fronta, bojkotovati Skupštinu.

"Vjerujemo da, kada imate parlamentarnu većinu, a dobro je da je ima kada je u pitanju set izbornih zakona, nije logično tada napuštati Skupštinu, već je logičnije da se borite za svoja prava", ocijenio je Pajović.

Lider Pozitivne nije želio da otkrije ko će biti nosilac liste političkog saveza stranke na čijem je čelu i SDP-a, na lokalnim izborima u Podgorici. Zna se, međutim, da će to biti nestranačka ličnost.

"To nijesu samo SDP i Pozitivna. To je cijeli niz intelektualaca koji ne žele da pripadaju ni vlasti ni opoziciji. Dozvolite da u stvranju novog političkog proizvoda stranke ne moraju da razmišljaju usko stranački", zaključio je on.

Vrata te partije su, poručuje Pajović, otvorena za sve koji dijele njihova vjerovanja jer je njihov cilj, kako je kazao, da sa što većim brojem ljudi u svom timu naprave dobre rezultate za građane Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније