Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2014. 09:04 >> 09:05
1

PAVLOVIĆ O BOJKOTU

U klupe kad DPS odluči da podrži izborni

Demokratski front (DF) spreman je da prekine bojkot i da se vrati u parlament ako lider DPS-a i premijer Milo Đukanović jasno saopšti da će poslanici te partije glasati za krovni izborni zakon, rekao je poslanik DF-a Koča Pavlović.

 

Podsjećamo, Predsjedništvo DF-a donijelo odluku o totalnom bojkotu crnogorskog parlamenta zbog odbijanja vladajuće partije da glasa za izborni zakon.

"U tom slučaju DF je spreman da se vrati u skupštinu i da izglasa Predlog zakona, kao i da razmotri mogućnost da se u završni zakonski tekst uključe neki elementi afirmativne akcije na lokalnom nivou. Pitanje afirmativne akcije je jedino o kome se može razgovarati prije glasanja", rekao je Pavlović za Dan.

On tvrdi kako je svima jasno da je Đukanović pod pritiskom međunarodne zajednice i da zato mora naložiti svojim poslanicima da izglasaju izborni zakon.

"Zato je bolje da prestane da se drči i da zamajava javnost sa budvanskim i drugim glasnicima. Neka pokusa kašu koju je sam zakuvao i neka jasno kaže da će njegovi vojnici u Skupštini Crne Gore ispuniti uslove DF-a. Poslije toga je sve moguće završiti veoma brzo, za dva dana", kazao je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније