Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2014. 12:48 >> 12:49

DPS O PROTIVNICIMA

"Zdrava" koalicija, a samo jadikuju

Odbornički kandidat DPS-a u SO Berane Bogdan Fatić kazao je da se građani Berana i dlaje čude kako se može koalicija nazivati zdravom "dok se njeni prvi predstavnici non stop žale, jadikuju i krive druge za sve, kao da nikada nijesu vršili vlast u toj opštini".

 

"Da jedno misle, drugo pričaju, a treće rade pokazala je nezdrava koalicija i stavovima u vezi rješenja OIK, koje se odnosi na odustajanje pojedinih kandidata za odbornike sa nekih izbornih listi. Upravo je pritiscima na te kandidate da odustanu od učešća na izborima, nezdrava koalicija napravila ove probleme. Međutim, poštovanje zakona nije ničiji poraz, nego bi trebalo da bude pobjeda svih", kazao je Fatić.

Nezdrava koalicija, kako je rekao, ne pokazuje samo neznanje, vec i nedobronamjernost.

"Raznim performansima se ne dobija povjerenje građana i ne donosi dobro Beranama. Ali ako ne umiju ništa drugo, neka samo nastave. Za razliku od njih, DPS će u narednom mandatu nastaviti da stvara uslove za veću zaposlenost, bolju komunalnu i putnu infrastrukturu, završiti izgradnju nove sporske dvorane, polikliniku, završiti put do Kolašina, aktiviranjem biznis zone omogućiti razvoj malih i srednjih preduzeća, dok će kroz Vladine projekte uskoro započeti izgradnja auto-puta, koji će Berane učiniti ključnim saobraćajnim centrom na sjeveru Crne Gore. To je politika DPS-a koju će građani Berana ubjedljivo podržati 9.marta", uvjeren je Fatić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније