Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 02. 2014. 15:29 >> 15:30

"ZDRAVO BERANE"

DPS klima glavom na naloge iz Podgorice

Iz koalicije "Zdravo Berane" saopšteno je da u svom političkom bunilu i zbunjenosti, svjesni prelaska u opozicione klupe, lokalni DPS-ovci ovih dana izazivaju sveopšti smijeh.

 

Opijeni, kako su naveli, dosadašnjom nedemokratskom vladavinom, umišljajući da su još na snazi njihova osiona vremena i moć, "toliko su se zanijeli da su na svojim bilbordima napisali svoje želje i namjere".

"A upravo 'Da pobijede Berane'. Neko lukaviji, valjda Sveto iz Budve, javio je, u stilu 'Vuka - da ne puca bruka' da promijeni iste, te su građani Berana u prilici da vide novije, promijenjene bilborde sa novim natpisom 'Da pobijedi Berane'. Ova smjehotresna scena samo je dio sveukupne ozbiljnosti Vukine liste jer na bilbordima je koliko do juče pisalo 'Da pobijede Berane' a od jutros da 'pobijedi Berane'. Da su domaćini kao što nisu, uradili bi ispravku. Ovako pokazuju bahatost prema Berancima", navode iz koalicije "Zdravo Berane".

Takva farsa, kako navode, samo dokazuje da se ništa ne pitaju u svom gradu.

"I da samo klimaju glavom na naloge iz Podgorice koji stižu od ljudi koje Berane uopšte ne interesuju. Ponosni smo što našu kampanju vodimo sa zdravim snagama Berana, za zdravo Berane. Za razliku od njih, 'Zdravo Berane' sa svojim realnim i ostvarivim programom sigurno korača ka izbornoj pobjedi 9.marta", sigurni su u toj koaliciji.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније