Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 03. 2013. 13:25 >> 13:52
5

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Bojović: Neću odustati do posljednjeg dana predviđnog roka

Predsjedničku kandidaturu nezavisnog kandidata Rada Bojovića podržalo je oko 1.700 građana ali, kako je kazao, do posljednjeg dana predviđenog roka neće odustati.

Bojović do 18. marta ima šansu da ispuni potrebnu kvotu od 7,7 hiljada potpisa podrške.

"Očigledno da je u ovom trenutku ta cifra izgleda teško dostižna. Međutim, to me neće pokolebati. Ostajemo u igri do posljednjeg dana", kazao je Bojović agenciji MINA.

On je naveo da iza njega ne stoje kapital, partijski vjernici ili snažna pritajena organizacija i da zato od početka nije ni računao na " sigurnu strategiju", kao i da je svjestan da mreža entuzijasta ne može nadomjestiti slobodnu volju građana.

Bojović je rekao da bi ga eventualni neuspjeh onemogućio da u završnici kampanje do kraja razobliči protivkandidate, za koje smatra da ne zaslužuju da budu predsjednici Crne Gore.

"Pobjeda Vujanovića bi bila truli trijumf bahate, neodgovorne i posrnule vlasti. Pobjeda Lekića bi bila veselje u krugu lutajuće, populističke i nedržavotvorne opozicije. Istovremeno, kako god da se završi, ne brinem se za partije i njihova vođstva", kazao je on.

Bojović je ocijenio da će nastaviti da gube oni građani kojima je stalo do poštene vlasti, državotvorne i pravedne političke zajednice.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније