Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 01. 2013. 11:54 >> 12:11

IZBORI

DIK: Za predsjedničku kandidaturu 7.710 potpisa

Kandidati za predsjednika Crne Gore moraju prikupiti najmanje 7.710 potpisa birača kako bi mogli da učestvuju u izbornoj trci 7. aprila, objavila je Državna izborna komisija.

Potpisi birača za podršku kandidatu za predsjednika Crne Gore daju se u prostorijama opštinskih izbornih komisija na propisanom obrascu.
Političke stranke, odnosno grupa građana, koji žele da podnesu predlog kandidata za predsjednika, obavještavaju opštinsku izbornu komisiju da otvori svesku potpisa birača za podršku njihovom kandidatu za tu funkciju.Potpisi se prikupljaju do 18. Marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније