Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 03. 2013. 22:45 >> 22:39
4

PROMOCIJA SNP-a

Milić: I građanima da se otpišu dugovi za struju

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić poručio je na tribini u Nikšiću da će, ukoliko se otpišu dugovi za struju KAP-u i Željezari, morati da se oproste i građanima. Najavio je da će početi razgovore sa čelnicima Elektroprivrede o problemima dugovanja za električnu energiju.

,,Nije problem da se dogovorimo o KAP-u i Željezari, ali svaki cent, koji se njima oprosti, moraće se oprostiti i građanima", kazao je Milić večeras na promociji SNP-a u Kličevu kod Nikšića.
Prema njegovim riječima, samo u nekoliko poslednjih godina oprošteno je više od 130 miliona eura duga za struju.
,,Hidroelektrana Kruševo košta 116 miliona eura, a drugi blok pljevaljske Termoelktrane nešto više od 200 miliona. A mi smo ih potrošili u prethodnom periodu i došlo je vrijeme da se na tu priču stavi tačka", kazao je Milić.

On je kazao da državni organi treba da rade svoj posao i da krivična djela iz privatizacije ne smiju da zastarijevaju.Milić je istakao da ima malo ljudi u Crnoj Gori koji nijesu kreditno zaduženi, dok , kako je rekao, direktori banaka imaju plate po deset hiljada eura i to u situaciji kada brojni radnici moraju da štrajkuju glađu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније