Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2014. 12:52   >>  13:50 1

ODGOVOR JAŠOVIĆU

Mandžukić: Klasična namještaljka

Kandidat za odbornika DPS u Beranama Ervin Mandžukić negirao je navode da je na bilo koji način uticao na Jakšu Jašovića da odustane od kandidature za odbornika sa liste Pozitivne Crne Gore.

Kandidat za odbornika Pozitivne Crne Gore u Beranama Jakša Jašović negirao je da je podnio ostavku i da se povukao sa liste, tvrdeći da je funkcioner Demokratske partije socijalista Ervin Mandžukić zaprijetio da će Jašovićevoj porodici biti isključena struja ako ne podnese ostavku

"Zlonamjerna je neistina da sam mu prijetio da ću mu u protivnom isključiti struju zbog neplaćenih računa. Audio snimak koji objavljuje "Dan" je klasična namještaljka dvojice partijskih kolega, koji su svjesno snimali jedan drugoga, sa namjerom da diskredutuju mene lično i partiju kojoj pripadam", poručujuje Mandžukić .

On moli sve građane Berana i Crne Gore da odslušaju snimak na sajtu "Dana", koji traje nešto više od minut i, kako navodi, sami se uvjere koliko se jeftinim i neubjedljivim trikovima služi dio opozicije.

"Jedina istina je da je moj komšija Jakša Jašović, došao sa potpisanom ostavkom sa mjesta kandidata za odbornika, koju dostavljam medijima, o kojoj je po njegovim riječima upoznao svoje partijske kolege. Nakon dostavljene ostavke uslijedila je molba da mu pomognem oko plaćanja računa za struju", poručio je Mandžukić.

On navodi da je Jašoviću kazao da nije u mogućnosti da riješi njegov problem.

"Nakon toga su osvanuli namješteni snimci. Ja javno neću preispitivati motive moga komšije, jer su meni važniji međuljudski odnosi od bilo kojih izbora. Oni koji su ovo napravili neka im služi na čast, a ja ću razmisliti da svoj integritet štitim i na sudu. Svi koji mene poznaju, znaju da je sve ovo neistina, a to je moja najveća satisfakcija", zaključio je Mandžukić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније