Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2013. 13:45   >>  13:39

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Vujanović: Novi projekti za bolji Ulcinj

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Filip Vujanović kazao je da su pripremljeni brojni razvojni projekti, naročito u opštini Ulcinj.

Vujanović je, Radio Ulcinju, kazao da je u predhodnih pet godina država u tom gradu investirala 41,3 miliona eura, u brojne infrastrukturne projekte, a najznačajniji je most na Port Mileni, koji je koštao oko 14 miliona eura.

Vujanović je kazao da je 6,6 miliona eura uloženo u regionalnu deponiju, 4 miliona za regionalni vodovod, za put Sukobin-Ulcinj 5,5 miliona era, a realizovani su i drugi infrastrukturni projekti.

„Sve je to urađeno da bi se u Ulcinju kvalitetnije življelo i bolje koristili potencijali toga grada. Očekujem da će naredni period biti period intezivnih aktivnosti na realizaciji potencijala i mogućnosti Ulcinja. Omogućićemo da se najavljeni projekti realizuju u cilju boljeg kvaliteta života građana Ulcinja i čitave Crne Gore“, istakao je Vujanović.

Predsjednički kandidat DPS-a vjeruje da će građani Ulcinja prepoznati njegovo zalaganje za poboljšanje kvaliteta života.

Vujanović smatra i da Solana ima budućnost, ali se prethodno mora pronaći inostrani partner.

Vujanović je obišao  radove na mostu na Port Mileni, a posjetio je i muzej u Starom gradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније