Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 03. 2014. 16:19 >> 16:25
5

RANO ZA KANDIDATA

Mugoša: Ne vidim konkurente na izborima

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša rekao je da je još rano da saopšti ko će biti nosilac liste Demokratske partije socijalista na predstojećim izborima u Podgorici i poručio da ne vidi konkurente.

Mugoša je kazao da neće najavljivati kandidate kao što to radi koalicija Socijaldemokratske partije i Pozitivna četiri sedmice ranije.

"Imajte strpljenja, mi ćemo saopštiti ko je kandidat vrlo brzo, prvo moramo da vidimo pod kakvim uslovima ćemo ići na ove izbore", kazao je Mugoša.

 Prema njegovim riječima, sve što je opozicija tražila u cilju veće transparetnosti na izborima, DPS je ispunio.

"Naravno ne bi trebalo pristati na to da život stane prije izbora, kako se to predlaže. Moramo sačekati da vidimo šta će odlučiti Ustavni sud”, kazao je Mugoša, prenosi Antena M.

On smatra da na sve dileme o zakonima o teritorijalnoj organizaciji i finansiranju političkih partija mora što prije staviti tačka.

"Tako da treba sačekati da se vidi šta će biti sa dva Zakona, kao i sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika, mislim da to treba što prije riješiti. To su najvažnije stvari za funkcionisanje lokalne samoupave kako u Podgorici, tako i u čitavoj Crnoj Gori”, rekao je Mugoša.

On je novinarima, nakon obilaska Nove Dalmatinske ulice u koju je uloženo 2,5 miliona eura, kazao da ne vidi konkurente na izborima.

"Ja se ne bavim tračarenjem, što se tiče izjava konkurencije dobro sam upoznat da oni mašu sa nečim što nije tačno", rekao je Mugoša.

On se osvrnuo i na, kako je kazao, nekada ozbiljnjog konkurenta u Glavnom gradu, Socijalističku narodnu partiju.

"Ja razumijem njihovu želju da prave performanse, ali narodu treba posla, mi nećemo praviti performanse”, kazao je Mugoša.

On je rekao i da nijedna od medijskih kuća nije zadovoljila uslove u vezi sa aktivacijom studija na južnoj tribini stadiona. "Sve tri prijave su odbijene, brzo će biti ponovljen oglas".

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније